Salade of broodje op je werk?

Heb jij zin in een heerlijke lunch die jou die energieboost geeft om vandaag weer hard aan het werk te gaan? Wil je even een moment genieten van een vers broodje of salade? Bestel jouw favoriete lunch alvast online, dan zetten wij het in een van de vestigingen voor je klaar. Bestel je voor een groter gezelschap dan komen we het graag bezorgen. Laat dan je bestelling weten voor 10.00 uur.

Wat zeggen gasten?

We zijn benieuwd wie er allemaal al genoten hebben van de Boosty maaltijden! We zijn op zoek naar bedrijven die regelmatig bij ons bestellen en hun ervaringen willen delen. Wil je zelf delen wat jouw ervaring is met Boosty, vertel het ons door een mail te sturen naar info@boostycuracao.com of te klikken op onderstaande link. We horen graag jouw verhaal. Het beste ontdek je ons door een lunch te bestellen of kom eens langs aan de Cas Coraweg 44 of de Caracasbaaiweg in Willemstad.

Wij denken met jou mee

Ben je gevraagd een lunch te verzorgen als break van een training of vergadering? Boosty verzorgt een vers, gezonde en heerlijke lunch die energie geeft om doelgericht door te gaan. Broodjes, salades en drankjes, voor een grote of kleine groep, snel en op maat gemaakt. Zoals jij het wil. Geef het aantal personen door en wij presenteren jou ons voorstel. Weet je al precies wat je wil? Dan vullen we dit graag in.

Boosty voor bedrijven
Catering 1700 gasten