Halen van een sandwich of salad

Woon jij in de buurt en heb je zin in een vers broodje, een salade of soep van Boosty? Maak het jezelf gemakkelijk. Bestel vooraf online of bel ons even op, dan leggen wij jouw favoriete lunch voor je klaar. Dan kun jij thuis genieten van een heerlijke Boosty maaltijd. Je kunt kiezen uit sandwiches, juices, salads of een van de specials. Alleen koffie kun je niet online bestellen. Die maken we helemaal vers voor je.

Boosty catering bij jou thuis of op de zaak

Wil je eens iets anders tijdens een feestje? Zoek jij een cateringservice die een unieke ervaring kan verzorgen? Boosty maakt een overheerlijke Broodtaart voor jou en je gasten. Met dit unieke brood wordt jouw feestje onvergetelijk. De acht broodpunten kunnen belegd worden met maar liefst 64 verschillende belegsoorten. Voor ieder wat wils. De kenmerken? Altijd vers en uiterst verzorgd. Zoals je van Boosty gewend bent.

Food waar je energie van krijgt

Een unieke, verse en smaakvolle lunch is meer dan eten alleen; het is een ervaring, een moment van puur genieten, een adempauze om op te laden voor de rest van de dag. Boosty heeft alle ingrediënten om jou optimaal te verwennen, maar vooral om je een flinke dosis energie te geven. Dat merk je in onze service, maar je proeft het vooral in onze producten: altijd topkwaliteit en uiterst vers!

Boosty bezorging bij jou thuis